Bilde fra stand på Sletten senter

Nytt styre i Årstad Arbeidersamfunn

Årsmøte

6. januar hadde Årstad Arbeidersamfunn digitalt årsmøte. Vi fikk en flott innledning av byråd for arbeid, sosial og bolig Lubna Jaffery. Dessuten diskuterte vi hvordan vi skal vinne valget og flere gode politiske forslag. I tillegg valgte vi et nytt styre. 

Årstad Arbeidersamfunn er klare for en Arbeiderparti-ledet regjering som kutter i klimagassutslipp, styrker velferdsstaten og tar vanlige arbeidsfolk på alvor. Vi skal derfor gi 110% for at Hordaland får minst fire mandater på Stortinget og at Jonas Gahr Støre blir vår neste statsminister!

Styret til Årstad Arbeidersamfunn 2021:

Leder: Djani Behram
Nestleder: Regine Olsen-Hagen
Kasserer: Christoffer Heggholmen
Kvinnekontakt: Hilde Kalleklev
Medlemsansvarlig: Johannes Myklebust Bysheim
Styremedlem: Solveig Grepperud
Styremedlem: Kenneth Rasmussen
Styremedlem: Ingibjörg Kristín Jónsdóttir
Styremedlem: Alexander S. Svendsen
1. vara: Kristian Borgen Lonebotnen
2. vara: Joril Christensen
3. vara Hans-Jacob Roald

Djani Behram

Djani Behram: Masterstudent i historie og vitenskapelig assistent ved Det humanistiske fakultetet, UiB. Han bor på Gyldenpris, heier på Manchester City og er 22 år gammel. Kjernesaker er å få ned klimagassutslippene og sosial rettferdighet.

Regine Olsen-Hagen

Regine Olsen-Hagen: Hun er 31 år gammel, bor på Fantoft med samboer, to barn, hund og katt. Nå er hun i fødselspermisjon, men jobber til vanlig på Universitetet i Bergen og Senter for undersøkende journalistikk (SUJO). Kjernesaker er mer rettferdighet, mer likhet og enda mer solidaritet.

Christoffer Heggholmen

Christoffer Heggholmen: Han jobber som bilmekaniker, er tillitsvalgt og aktiv i Fellesforbundet/LO Bergen. Christoffer flyttet fra Sotra til Slettebakken for to år siden. I tillegg lager han podcast, nemlig ProletarPrat.

Hilde Kalleklev

Hilde Kalleklev: Hun jobber med reguleringsplaner i Statens vegvesen, bor på Landås med tre barn og samboer. Hun er med i Arbeiderpartiet fordi hun er opptatt av klima og sosial rettferdighet.

Johannes Bysheim

Johannes Bysheim: 43 år gammel, gift og har tre voksne barn. Han er født og oppvokst på Osterøy, og var medlem av kommunestyret fra 1999 til han flyttet til Kronstad på slutten av 2020. I hverdagen jobber han som markedsutvikler hos Mjøs Metallvarefabrikk.

Solveig Grepperud

Solveig Grepperud: 24 år gammel, født og oppvokst i Øygarden. Hun bor på Landås med samboer. I hverdagen jobber hun som sykepleier på Haukeland sykehus.

Kenneth Rasmussen

Kenneth Rasmussen: 51 år gammel, har samboer, tre voksne barn og fire barnebarn. Han bor på Nattlandsfjellet. I fritiden driver han med ølbrygging, bobilturer og rypejakt. I tillegg sitter han i styret i Fagforbundet Bergen og er hovedtillitsvalgt i flere byrådsavdelinger. Kenneth har jobbet mye for å gjøre hverdagen til renholderne bedre.

Ingibjørg

Ingibjørg Kristin Jonsdottir: 63 år, har to voksne døtre og to barnebarn. Hun jobber som førsteamanuensis på Høgskolen på Vestlandet. I tillegg er hun født og oppvokst på Island, men har bodd i Norge circa 30 år.

Alexander Svendsen

Alexander Svendsen: 21 år, bor i et kollektiv på Solheim, er for tiden privatstudent og gleder seg til studier fra høsten. Han er oppvokst i Kristiansund og har bodd i Bergen de siste to årene, samtidig som han har jobbet i Forsvaret. I tillegg har han tidligere vært aktiv i AUF i Agder. Alexander er spesielt opptatt av fordelingspolitikk, internasjonal solidaritet, klima og miljø.

Kristian Lonebotnen

Kristian Lonebotnen: Fyller 50 år i mai, jobber for Nordnes verksteder/Matvarehuset. Han er ihuga Brann-supporter og hans store hobby er fotografering.

Joril Christensen

Joril Christensen: 49 år gammel, mor til to. Har bodd i Årstad bydel i 22 år. Hun er lærer og er opptatt av utjevningspolitikk og et varmt samfunn.

Hans Jacob Roald

Hans-Jacob Roald: Nettopp fylt 70 år. Han kommer fra Sunnmøre/Ålesund og heier fremdeles på Aalesund Fotballklubb. Hans-Jacob har arbeidet som arkitekt i Bergen og som byplanlegger i kommunene Bergen, Oslo og Fjell og i UNESCO. De siste årene har han undervist i byplanlegging ved Høgskolen på Vestlandet. I tillegg har han skrevet boken Byplanen, en historie om utviklingen av Bergen by. Hans store forbilde er Ole Colbjørnsen.